Just Do Vòlei

Benvinguts al torneig Just Do Vòlei de La Torre de Claramunt Vòlei Club!

Aquest torneig s’inicia l’any 2016 durant la setmana santa, des de la primera edició ha tingut una gran acollida per tots els jugadors i jugadores fent que aques torneig sigui cada cop més reconegut al món del voleibol.
Aquest torneig va adreçat a tots els jugadors sènior que tingui ganes de passar un dia gaudint del vòlei i coneixent gent nova.

L’any 2019 Sorgeix un nou model de torneig, en aquest cas per als més petits, aquest torneig se l’anomena el Mini Just Do Vòlei, aquest torneig va adreçat a jugadors de la categoria Infantil fins la categoria Juvenil, que també va tenir una gran acollida durant la seva primera edició. Esperem poder-vos veure pròximament pel Pavelló Municipal de Vinçó.

L’any 2021 es va traslladar el torneig el cap de setmana del 19-20 de juny donada la situació que hem viscut recentment, tot i això tenim ganes que torneu a gaudir del nostre torneig sigui quan sigui!

Aquest any 2022 portem una novetat per diferenciar-ho del torneig de Nadal i és que passa a ser un torneig masculí i femení amb la modalitat de 4×4!

Us deixem tot seguit el link de les inscripcions:

INSCRIPCIÓ JUSTO DO VÒLEI 2021

A %d blogueros les gusta esto: