Vòlei Sorra La Pobla de Claramunt

Benvinguts a l’apartat del Vòlei Sorra de La Pobla de Claramunt 2021.

Aques és el primer any que el nostre Club es farà càrrec de l’organització de l’esdeveniment que es realitza per primera vegada a aquesta localitat!

Creiem que és un lloc ideal per poder dur a terme el nostre torneig per la seva localització i per la quantitat de gent que tenim de la Pobla de Claramunt.

Com funciona el torneig?
Aquest torneig s’inicia el divendres dia 30a la tarda (horari per definir).
Divendres i Dissabte es jugaran totes les fases de grups de totes les categories, 4×4 i 2×2, masculí, femení i mixt.
Diumenge es juguen les eliminatòries per les finals que tenen lloc a la tarda on finalitza el torneig amb l’entrega de premis.

Aquest torneig hi haurà 2 pistes per poder jugar totes les categories disponibles i s’acostuma a jugar desde primera hora del matí fins a les 12 de la nit aproximadament.

Hi ha zona d’acampada i zona de dutxes habilitada pels jugadors i jugadores que vinguin de qualsevol lloc i prefereixin fer nit al nostre torneig (PENDENT DE NORMATIVA)

També hi ha zona de bar on servirem des de refrescos a entrepans per poder estar ben alimentats i hidratats mentre duri el torneig, a més a més, aquest any disposarem d’una carpa on hi haurà aigua gratis per tots els participants gràcies a l’empresa GRAICAP vending.

Esperem que us ho passeu d’allò més bé amb tots nosaltres els dies 30, 31 i 1 d’agost.

Tot seguit adjuntem l’enllaç per poder fer la inscripció:

INSCRIPCIÓ VÒLEI SORRA LA POBLA DE CLARAMUNT 2021

A %d blogueros les gusta esto: