Història del club

Contextualitzem

A la petita comarca de l’Anoia, província de Barcelona. Ja fa uns anys que hi ha una sèrie d’esdeveniments peculiars a la zona que tenen a veure amb un esport que no era dels més usuals. Aquesta sèrie d’esdeveniments són uns petits tornejos que donen a conèixer aquest esport entre els més petits i els més grans dels pobles de la comarca i a poc a poc va anar arrelant, com una tradició. Aquests tornejos feien que gran part del poble es reunís per poder gaudir d’aquest meravellós esport que es practicava, el voleibol.

Aquesta competició era oberta per tothom, independentment de l’edat i el nivell, la duració era de divendres a la tarda fins diumenge al capvespre on es disputaven les finals. La modalitat de voleibol que es practicava era el vòlei platja, tot i que en aquest cas en disputar-se en pobles de l’interior va passar a anomenar-se vòlei sorra (com que no hi ha mar, tot és adaptar-se).

Durant la competició es podia trobar una sèrie de joves que ja feia anys que voltaven en aquests tornejos, tot i no tenir massa idea de jugar els hi va enganxar quasi des del primer moment… al llarg dels anys, una petita gran idea va començar a sorgir dins d’aquell grup.

La idea

Tot comença l’any 2012 quan, un cop finalitzades les competicions de juliol, amb una petita idea de com es jugava a voleibol (sorra o platja en aquest cas). El petit grup de joves es va continuar interessant per aquest esport, ja encarat cap a la temporada d’hivern. Se’ls hi va informar sobre el voleibol a la pista fent que encara hi trobessin un major interès.
Durant l’agost del mateix any es va arribar a la decisió que volien jugar a voleibol i volien fundar el seu propi club, amb dos equips formats, un masculí i l’altre femení, amb nois i noies de diversos punts de la comarca van tractar de trobar un lloc on poder dur a terme aquest projecte, i aquest lloc va ser finalment La Torre de Claramunt i va ser fundat el sis de setembre de 2012.

L’inici

Com és evident era un començament difícil, ja que només eren un grup de joves estudiants, sense massa idea de voleibol ni un capital inicial per poder engegar el club (no tenien gaire idea d’on s’havien posat). Per sort tot parlant amb l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, a més a més de certes empreses que van recolzar l’emprenedoria d’aquest grup de joves, es va poder dur a terme el projecte. Aquests mateixos joves que van fundar el club, van poder iniciant el seu primer any de competició la temporada 2012/2013.

Aquests van ser els dos primers equips del club i ha sigut l’inici d’un camí que pel moment encara continua, un projecte que a mesura que avança tracta de complir petits objectius per anar creixent.

L’actualitat

Actualment La Torre de Claramunt Vòlei Club, és un dels clubs més grans de la vila i té un bon reconeixement per tota Catalunya, tant per assoliments esportius, com personals dels jugadors i jugadores que hi formen part.
Som un club, amb un projecte sòlid que tractem de tenir un grup professional d’entrenadors per aconseguir una base amb marca de la casa i de nivell, uns jugadors compromesos i que els hi agradi el voleibol tant com al que més, però sobretot tractem de ser una gran família on tothom hi té cabuda.

Si vols saber-ne més pots xafardejar tot el que vulguis a la nostra pàgina.

Sigues benvingut!

A %d blogueros les gusta esto: